måndag 14 juli 2014

Sista inlägget och ny blogg

För ordningen skull har jag startat en ny blogg. Jag skulle bara haka upp mig på titeln på den här bloggen varje gång jag loggade in. Om någon vill fortsätta följa mig så finns jag numera på http://mammalakareochlivspusslet.blogspot.se

Stort lycka till ni som funderat på att börja att läsa till läkare och ni som håller på! Stort tack också till det fina stöd jag fått från läsare genom åren!

8 kommentarer:

 1. Jag fortsätter gärna följa dig! Lycka till med första viket!
  Jag kan berätta att det blev barn nr 2 för oss. Jag tog 1 termin uppehåll och fortsatte på kliniska terminer när barnet blev 8 månader.
  F.d. förskollärare.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad roligt! Då börjar du närma dig slutet antar jag.

   Radera
  2. inte riktigt än :) ca 2 år kvar

   Radera
  3. Mer än hälften gjort! Lycka till!

   Radera
  4. Tack! Hoppas att jag kan tillgodoräkna mig valbara kurser sista halva terminen på KI och därmed bli klar lite tidigare. Lycka till själv med vikariatet! Utan att avslöja sjukhus och avdelning - vilket område är det inom: internmedicin, kirurgisk, labb, primärvård?

   Radera
 2. Så roligt! Grattis till nya jobbet! Och kul att du fortsätter skriva. Hoppas du läser här också, kunde inte kommentera i den nya bloggen då det krävdes ett konto för detta. Skulle jag kunna få önska ett inlägg där om hur du fick ditt nya jobb? Upplevde du det som att det var lätt/svårt att få jobb efter examen? kunde du välja område eller "halkade du in" på psykiatri? Skulle vara väldigt spännande att läsa om detta! Mvh Moa (snart färdig läkare :-))

  SvaraRadera
 3. Vad händer? Det var länge sedan som du skrev i din nya blogg. Hoppas att få höra snart av dig? Hur funkar vardagen?

  SvaraRadera