onsdag 13 februari 2013

Underkänd

Jag fick inte godkänt på mitt praktiska prov. Examinatorn tyckte att jag inte fick fram anamnesen tillräckligt bra. Det kom fram när han frågade att patienten hade flera ytterligare sjukdomar som han inte hade berättat om för mig. Ja, det är bara att se framåt men rätt jobbigt känns det.

6 kommentarer:

  1. Nej vad trist! Som du skriver, bara att ta nya tag!

    SvaraRadera
  2. Tröstkram! Det kommer att gå bra nästa gång!

    SvaraRadera
  3. Hej! Inte kul att köra, men det brukar ordna sig! Du, jag undrar om du har många kursare som är äldre typ, kring 40-45 års åldern på utbildningen? Jag är ensamstående mamma med ett barn på nio år och funderar nu på att läsa till läkare. Dock måste komplettera naturåret och skriva HP först. Jag har redan kommit in på arkitekt, men det känns som det är en osäker och konjunkturkänslig bransch och jag vill ju gärna ha jobb om jag ska läsa en så lång utbildning eftersom jag är över 40 år. Min egentliga dröm har egentligen alltid varit bli läkare, men jag har inte tagit det på allvar förrän nu.
    M.E

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja man lär sig en del på att köra även om det inte är roligt. Egentligen borde man nog vara tacksam över att det var en examinator som brydde sig och tog det hela på allvar.

      Det brukar alltid vara någon i varje kurs som är 40+. Det stora flertalet är dock mellan 20-25 år. Själv var ja 33 när jag började och var inte äldst. Nu när pensionsåldern är på väg att höjas så finns det ju ännu mer tid att jobba... :) Om valet står mellan två långa utbildningar så gör kanske de där extra naturåret inte så stor skillnad i längden? Lycka till med beslutsfattandet i vilket fall!

      Radera
  4. I min klass har vi några få 50-åringar.

    SvaraRadera