torsdag 18 april 2013

Dagen före tentan

Bara att pressa på alltså och hoppas att något fastnar till imorgon. Barnen är vana vid att ha en mamma som sitter bredvid i tv-soffan med näsan i någon bok. Har lite dåligt samvete för det. Men vad gör man. Efter imorgon blir det ju lugnare igen.

2 kommentarer:

  1. Heja heja!
    Tycker att du är jätteduktig som läser till läkare trots att du har småbarn!
    Tror inte folk förstår hur mycket svårare livet blir med att få ihop studier och att vara mamma samtidigt. Det är modigt och starkt gjort!
    Hur gick tentan förresten?

    Med vänliga hälsningar!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för dom orden! Ibland önskar jag att det skulle gå att gå utbildningen på 75%. Å andra sidan skulle det ju då ta väldigt lång tid att bli klar. Hur tentan gick återstår att se. Vi får svar om några veckor. Alltid lika spännande :).

      Att läsa till läkare och ha småbarn är väl inget egentligen att rekommendera. Men tänker att om det inte blir fler barn så kommer jag vara pigg och utsövd under AT och ST till skillnad från mina unga kursare. Tror inte det är så mycket lättare då tyvärr. Det verkar bli bättre med möjlighet att göra AT på deltid men arbetslivet verkar fortfarande vara uppbyggt på att man har en partner som sköter "markservicen".

      Radera